Kom sukker, glukose, vand og salt i en kasserolle. Lad det koge sammen til det begynder at tage brunlig farve, uden meget omrøring (temperatur 156?). Tilsæt sennepsfrø og fjern gryden fra varmen.
Dyp en gaffel eller ske i karamellen og lav cirkelbevægelser med hånden, eller stryg små halve teskefulde karamel ud over bagepapir så der kommer tyndt fladt karamel på papiret.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1337 gange, og udskrevet 26 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider