Stegt laks med bagt dildkartoffel

Stegt laks med bagt dildkartoffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverfrisk laks a 100 g.
4 bagekartofler
1 bdt.dild
 salt
 peber
 margarine
1 æggeblomme
1 - 2 dl.piskefløde
 
 pynt:
1 citron
 
Opskrift:
Vask kartoflerne, prik dem og bag dem mindst 1 time.

Når de er bagte, deles de i halve og kartoffelkødet skrabes forsigtigt ud af skallen, så den ikke går i stykker.

Kartoffelmassen røres med hakket dild, lidt margarine og piskefløde efter behov, denne mos kommes i skallerne.

Mosen bages nu ca. 10 min. i ovnen. Imens steges laksen.

Serveres evt. med tomatsalat eller agurkesalat og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8971 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu