Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Scones med rosin og chokolade

Scones med rosin og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Hannah

Indsendt :



Ingredienser:
2 æg
2 spsk.honning
50 g.blødt smør
1 dk.kærnemælk
250 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
1 tsk.stødt kanel
0.5 tsk.groft salt
50 g.havregryn
50 g.rosiner
50 g.chokolade
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Pisk æg og honning. Rør det bløde smør ud i æggene sammen med kærnemælken. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen godt sammen. Tag to skeer. Tag dejen op med de to skeer og placer dem på en bageplade. Pensl dem med æg. Bag dem midt i ovnen i 10 minutter ved 200 grader. De skal være hævede og gyldne i kanterne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4623 gange,
og udskrevet 63 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu