Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristet laks på grøntsagspasta

Ristet laks på grøntsagspasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
2 laksefileter á 180 g
 salt
 peber
 olie til stegning
250 g.frisk pasta
25 g.groftskårne radiser
3-4 buketter blomkål
2 spsk.olivenolie
1 ds.flåede tomater
1 fedfinthakket hvidløg
1/2 tsk.tørret oregano
 


Opskrift:

Laksefileterne steges sprøde og gyldne på begge sider. Krydres og steges videre ved svag varme i ca. 3-4 minutter på begge sider. Trækker herefter et par minutter. Blomkålen skæres i små buketter og koges møre, men stadig sprøde.

Tomaterne koges sammen med hvidløg og oregano. Sigtes og koges ind til tyk konsistens. Pastaen koges som anvist på pakningen, hældes i sigtes og overhældes med koldt vand. I samme gryde kommes 2 spsk olivenolie og heri svitses blomkål og radiser, hvorefter pastaen vendes i.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9113 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu