Ristet laks på grøntsagspasta

Ristet laks på grøntsagspasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 laksefileter á 180 g
 salt
 peber
 olie til stegning
250 g.frisk pasta
25 g.groftskårne radiser
3-4 buketter blomkål
2 spsk.olivenolie
1 ds.flåede tomater
1 fedfinthakket hvidløg
0.5 tsk.tørret oregano
 
Opskrift:
Laksefileterne steges sprøde og gyldne på begge sider. Krydres og steges videre ved svag varme i ca. 3-4 minutter på begge sider. Trækker herefter et par minutter. Blomkålen skæres i små buketter og koges møre, men stadig sprøde.

Tomaterne koges sammen med hvidløg og oregano. Sigtes og koges ind til tyk konsistens. Pastaen koges som anvist på pakningen, hældes i sigtes og overhældes med koldt vand. I samme gryde kommes 2 spsk olivenolie og heri svitses blomkål og radiser, hvorefter pastaen vendes i.


karakterer:
Opskriften er vist 10349 gange,
og udskrevet 166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu