Gulerodsroulade

Gulerodsroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Roulade

Ret : -

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Gulerodsroulade, billede 4 Gulerodsroulade, billede 1 Gulerodsroulade, billede 2 Gulerodsroulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg
150 g.Sukker
30 g.Kartoffelmel
90 g.Hvedemel
1 tsk.Bagepulver
1 spsk.Kanel, stødt
 
125 g.Gulerødder
 
 Ostecreme:
100 g.Flødeost, naturel
60 g.Smør
90 g.Flormelis
1 tsk.Vanillesukker
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker lyst og luftigt til piskeriset danner spor. Bland de to slags mel, bagepulver og kanel og vend det forsigtigt i æggemassen. Til slut vendes de fintrevne gulerødder i.

Lav en form ca. 30x40 cm af bagepapir og hæld dejen heri f.eks. en bageplade med kant.

Bages ca. 10 min i forvarmet ovn 220 grader C. alm. ovn, til den er gennembagt.

Drys endnu et stykke bagepapir med sukker og vend rouladen ud herpå. Læg et fugtigt viskestykke over og lad rouladebunden køle helt af.

Ostecreme:
Flødeost, blødt smør, flormelis og vanillesukker røres sammen.
Fjern klædet og det øverste bagepapir og smør med ostecreme. Rul den sammen.

Kan eft. pyntes med lidt flormelis lige inden servering.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 376 gange,
og udskrevet 11 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu