Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rugbrød 08

Rugbrød 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Rugbrød

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt af : Hudi

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.af blandet glutenfri kerner Feks hørfrø hirseflager solsikkekerner græskærkerner sesamfrø
 
25 g.majsmel
2 dl.kogt vand
 
25 g.gær
2 dl.lunken vand
2 dl.rismælk
1 spsk.honning
3 tsk.kulør
375 g.glutenfri mel
1 spsk.HUSK
 


Opskrift:

Bland kernerne og tilsæt det kogende vand lad det stå i 20 minutter.

bland gær sammen med rismælken og vandet. tilsæt salt honning og kulør og rør godt. Det er en fordel at lade en maskine røre den. Tilsæt HUSK og rør det godt sammen. Tilsæt de andre ingredienser og tilsæt kernerne.

Kom dejen i en lidt smurt form og lad det hæve til dobbelt størrelse ( dette tager ca 30 til 60 minutter, afhængig af varmen ) Sæt det ind midt i ovnen og lad det bage i 50 minutter ved 200 grader. Når brødet er færdigt tages det ud af formen og pakket ind i et klæde.

Lad brødet køle af og nyd smagen af et knaldgodt rugbrød der smager af mere og ikke ser ret meget anderledes ud end det du køber i butikkerne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6239 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu