Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pocheret laks med kaviarsauce

Pocheret laks med kaviarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
4 skiverfersk laks á 250 g
1 spsk.citronsaft
1/2 tsk.salt
½ l.vand
1 tsk.salt
1 laurbærblad
1 tsk.sorte peberkorn
1/4 l.tør hvidvin
2 dl.creme fraiche 38%
2 æggeblommer
2 spsk.tør hvidvin
60 g.kaviar
2 kvistepersille
 


Opskrift:

Lakseskiverne skylles i koldt vand, duppes tørre, dryppes med citronsaft og gnides med salt. Vandet bringes i kog med salt, laurbærblad og peberkorn, trækker 10 minutter og tilsættes vinen. Laksskiverne pocheres i lagen ved svag varme i 15 minutter, tages op og holdes varme.

Lagen sies og heraf afmåles 1,5 dl, som blandes med cremefraiche og varmes op under omrøring. Æggeblommer piskes sammen med vin. Den varme flødesauce piskes i en tynd stråle i æggemassen og kaviaren røres i. Saucen hældes over lakseskiverne og der pyntes med persille







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7770 gange,
og udskrevet 101 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu