Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pocheret laks med kaviarsauce

Pocheret laks med kaviarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiverfersk laks á 250 g
1 spsk.citronsaft
1/2 tsk.salt
½ l.vand
1 tsk.salt
1 laurbærblad
1 tsk.sorte peberkorn
1/4 l.tør hvidvin
2 dl.creme fraiche 38%
2 æggeblommer
2 spsk.tør hvidvin
60 g.kaviar
2 kvistepersille
 
Opskrift:
Lakseskiverne skylles i koldt vand, duppes tørre, dryppes med citronsaft og gnides med salt. Vandet bringes i kog med salt, laurbærblad og peberkorn, trækker 10 minutter og tilsættes vinen. Laksskiverne pocheres i lagen ved svag varme i 15 minutter, tages op og holdes varme.

Lagen sies og heraf afmåles 1,5 dl, som blandes med cremefraiche og varmes op under omrøring. Æggeblommer piskes sammen med vin. Den varme flødesauce piskes i en tynd stråle i æggemassen og kaviaren røres i. Saucen hældes over lakseskiverne og der pyntes med persille


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8503 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu