Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks med sauce grelette

Laks med sauce grelette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.filet af laks
 
 Kogelage:
 Hoved og skrog fra fisken
1 1/2 l.vand
4 spsk.hvidvinseddike
 salt
 peber
2 laurbærblade
3 persillekviste
 
 Sauce:
1/2 kg.modne tomater
2 spsk.vindruekerneolie
3 tsk.vineddike
1 spsk.hakket estragon
1/2 spsk.hakket kørvel
2 dl.creme fraiche 38%
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog alle ingredienserne til lagen i 1/2 time. Si den og lad fiskelagen svale. Kom fileterne i en gryde og hæld så meget fiskelage på, at de lige netop er dækkede. Pocher i 5 minutter. Tag forsigtigt fileterne op og hold dem lune. Giv tomaterne til saucen et kort opkog i kogehedt vand. Kom dem straks i koldt vand og flå derefter skindet af dem. Skær tomaterne i halve og fjern kernerne. Hak tomatkødet fint. Hæld pureen i en sigte og lad den dryppe godt af.

Bland pureen med olie og vineddike og rør den hakkede esdragon og kørvel i. Rør creme fraiche i og smag sovsen til med salt og peber. Del fileterne i portionsstykker og læg dem på en tallerken. Hæld lidt sauce grelete på hver portion og pynt med en dusk esdragon.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5788 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu