Dej:
Blødt smør, sukker og æg piskes godt sammen med maskine. Derefter røres melet i lidt efter lidt. Smeltet chokolade, cacao, vanilie + nødder vendes i. Bages i springform med bagepapir i 25-30 minutter ved 190 grader. Skumfiduserne/marsmellows skæres i mindre stykker og fordeles på den varme kage som så bages yderligere 10 minutter til skum er smeltet og gylden. Afkøles.
Glasuren røres sammen i den varme, smeltede chokolade og afkøles inden den fordeles over den kolde kage. Stilles på køl minimun 1 time inden servering.
Tips:
Kan serveres med kaffeis bestående af:
10 æggeblommer
200 gram sukker
1/2 l piskefløde
2 1/2 dl creme fraiche 38%
en kop 4-6 dobbelt espresso eller pulverkaffe.
Blommer og sukker piskes hvide inden letrpisket fløde, kaffe og creme fraiche røres nænsom i. Fryses minimum 6 timer inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(10 stemmer)
Opskriften er vist 21344 gange, og udskrevet 408 gange.
Kommentarer
Helle - 2017-02-20 09:41:41 Den kan godt fryses. Er afprøvet her med succes
Freja - 2011-11-06 18:20:26 Bvddr, alt for meget smør til min smag. Men det er jo også brødrene Price.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider