Friske fjordrejer med Sauce Mousseline

Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 4 Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 1 Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 2 Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.friskpillede fjordrejer
 
 Sauce Mousseline:
100 g.Smør
2 æggeblomme
0.5 Citron
 Salt
 Peber
1 dl.Piskefløde
 
Opskrift:
Sauce Mousseline:
Smørret smeltes.

Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smørret piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber.

Piskefløden piskes til flødeskum som vendes i saucen lige inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 7777 gange,
og udskrevet 55 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu