Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Friske fjordrejer med Sauce Mousseline

Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 4 Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 1 Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 2 Friske fjordrejer med Sauce Mousseline, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.friskpillede fjordrejer
 
 Sauce Mousseline:
100 g.Smør
2 æggeblomme
0.5 Citron
 Salt
 Peber
1 dl.Piskefløde
 


Opskrift:

Sauce Mousseline:
Smørret smeltes.

Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smørret piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber.

Piskefløden piskes til flødeskum som vendes i saucen lige inden servering.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6252 gange,
og udskrevet 30 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu