friskpillede fjordrejer300 g. friskpillede fjordrejer
Sauce Mousseline: Sauce Mousseline:
100
g.
Smør100 g. Smør
2
æggeblomme2 æggeblomme
0.5
Citron0.5 Citron
Salt Salt
Peber Peber
1
dl.
Piskefløde1 dl. Piskefløde
Opskrift:
Sauce Mousseline:
Smørret smeltes.
Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smørret piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber.
Piskefløden piskes til flødeskum som vendes i saucen lige inden servering.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6803 gange, og udskrevet 42 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider