Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















2 små boghvedebrød

2 små boghvedebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Boghvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ved ikke

Indsendt :





Ingredienser:
170 g.kng boghvede
200 g.kogen vand
 
750 g.vand
200 g.boghvedemel
2 spsk.samt ½ stk bage husk
600 g.Final grov blanding (grøn karton)
50 g.Gær
4 spsk.Olie eller 50 gr. Smeltede margarine
2 tsk.Salt
 
 2 bage forme af 1.8 L
 


Opskrift:

De 170 gr. Knægtede boghvede lægges i en varmfast skål hvor den varme vand hældes over og trækkes nogle minutter sæt evt en tallerken over.

750 gr. Lunken vand heltes i en skål og husk kommes i og røres 5 minutter.(vandet må ikke være for varmt da bagen husken kan klumper ) Alle de andre indgrienser kommes i. Røres 15 minutter puttes i de for smurte forme ! Og glat brødnen med vand og læg husholling film over samt en elastik så det slutter tæt ! Tænd oven så lampen lige akkurat lyser tjæk at det IKKE er mere ind hånd varmt ! (da plastiken ikke har godt af for høj varme) sæt så brøddene ind og lade dem hæve når de er færdige hævet tag da plastiken af og kom stanjol papir over og stil oven på 200 gr. Bages fra det tidspunkt du stiller knappen på 200 gr. I 45-50 minutter
god appetit



Tips:

bage husk købes på apoteket, matas og nogen helsekostbutiker




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10637 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu