2 små boghvedebrød
Hovedingrediens : Mel - Boghvedemel Fryseegnet : ved ikke Indsendt : |
|
|
De 170 gr. Knægtede boghvede lægges i en varmfast skål hvor den varme vand hældes over og trækkes nogle minutter sæt evt en tallerken over.
750 gr. Lunken vand heltes i en skål og husk kommes i og røres 5 minutter.(vandet må ikke være for varmt da bagen husken kan klumper ) Alle de andre indgrienser kommes i. Røres 15 minutter puttes i de for smurte forme ! Og glat brødnen med vand og læg husholling film over samt en elastik så det slutter tæt ! Tænd oven så lampen lige akkurat lyser tjæk at det IKKE er mere ind hånd varmt ! (da plastiken ikke har godt af for høj varme) sæt så brøddene ind og lade dem hæve når de er færdige hævet tag da plastiken af og kom stanjol papir over og stil oven på 200 gr. Bages fra det tidspunkt du stiller knappen på 200 gr. I 45-50 minutter god appetit Tips: bage husk købes på apoteket, matas og nogen helsekostbutiker |
|
Opskriften er vist 14322 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne