Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksefilet med pasta og porre

Laksefilet med pasta og porre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Laksefilet med pasta og porre, billede 4 Laksefilet med pasta og porre, billede 1 Laksefilet med pasta og porre, billede 2 Laksefilet med pasta og porre, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.laksefilet uden skind
2 tsk.citronpeber
2 porre
1 citron, saften
2 tomater
4 dl.piskefløde
400 g.frisk pasta
 salt
 peber
 olie til stegning
 


Opskrift:

Laksen krydres med citronpeber og salt, steges på en pande ca. 2 minutter på alle sider i olie ved middel temperatur.

Tomaterne skoldes og flås, inmaden skæres fra og kødet skæres i tern. Porrerne skæres i 1 cm ringe.

Fløden koges op med porreringe i 3 min, tilsættes tomat og citronsaft tilsmages med salt og peber.

Deri vendes pastaen, der kogt i letsaltet vand.

Anrettes på tallerken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (75 stemmer)

Opskriften er vist 64187 gange,
og udskrevet 2234 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mig  -  2009-10-21 10:33:11
Put gerne noget frisk basilikum i også!


John  -  2009-01-30 09:17:42
Man kan sagtens bruge Karolines 7% madlavningsfølde i stedet for den fede piskefløde, og så er det stadigvæk en utrolig lækker ret.


Demant  -  2007-11-06 18:27:07
Rigtig lækker og meget hurtig at lave. Som Beth skriver, skal man passe på med at komme for meget citronsaft i!


Beth  -  2007-08-01 10:02:16
Forsigtig med citronen.


  -  0000-00-00 00:00:00
nem og hurtig - også til gæster