Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pirog

Pirog, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : Zyfong

Indsendt :





Ingredienser:
 2x færdig tærtedej eller filodej
500 g.Hk. oksekød
1 Stort (rød)løg
1-2 Rød peberfrugt
2-3 fedPressede hvidløg
1 spsk.Grøn karrypasta
1 tsk.Mild karry
1.5 tsk.Paprika
2 æg (past.)
1-2 dl.madlavningsfløde
 


Opskrift:

Svits oksekødet med grøn karrypasta,
tilsæt hakket løg, pressede hvidløg og hakkede peberfrugter.
Krydder med paprika og mild karry.
Kødfyldet smages til med salt og peber.

Tag panden af varmen og køl lidt af.
Pisk 1 æg og fløde sammen og rør i kødfyldet.

Skær dejen ud i cirkler på ca. 15cm.
Læg 2-3 spsk. fyld på dejen og fold den til en halvmåne.
Tryk kanten sammen med en gaffel (så de ikke åbner sig i ovnen)
Pensl grundigt med sammenpisket æg.
Bag ca.20min på 200*C
Køl lidt af på en rist inden servering.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14745 gange,
og udskrevet 149 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu