Pisk æg og sukker godt sammen. Tilsæt mel og bagepulver og rør dejen sammen. Til sidst tilsættes de knuste makroner.
Bages i springform, 1/3 af dejen ad gangen. Denne opskrift kan ikke bare bages på en gang og så deles i tre. Bages ved ca 175 grader i 10-12 minutter, til toppen er gyldentbrun.
Tips:
Lækre, lidt sprøde bunde, ideelle med friske frugter imellem lagene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 21960 gange, og udskrevet 450 gange.
Kommentarer
Kim Kristensen - 2019-12-04 20:28:39 Spar lidt på sukkeret. (jeg 6 bruger halv portion) Makronerne har rigeligt med sukker i sig.
Men derudover den suverænt bedste makronbund til en perfekt Rubinsteinerkage!
- 2012-09-06 14:29:54 Bundene blev rigtige gode og luftige, det er ikke sidste gang jeg har lavet dem.
Marianne - 2012-07-06 18:04:45 Super god opskrift. Synes dog at bundene bliver lidt for tykke når de laves i en 24 cm. rund form. Så jeg vil enten mindske portionen eller bruge en større form næste gang.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider