Du tager et halvt kg jordbær op i en skål og hælder sukkeret over jordbærene og lad det stå ved stuetemperatur i en time.
Når det har stået i en time sætter du det over og koge, du flækker vaniljestangen og kommer KUN de tomme vaniljestænger i, de sætter det over og koge til det er en tyk grød. Når du har gjort det sætter du det på køl i en halv time, når den har stået på køl tager du vaniljesukkeret op i den kolde grød, og fisk de tomme vaniljestænger op. Pisk piskefløden til den er let og luftig, når du har gjort det skal du knuse makronerne.
Du skal bruge en stor rund skål, du starter med at tage lidt af jordbærene op i skålen,så makronerne og så flødeskummen og det gør du igen. til sidst renser du de jordbær der er tilbage og pynter kagen med dem. Det sidste lag skal ende med flødeskum(Vigtigt)
Tips:
Hej jeg hedder Victoria og er kun 12 år gammel:D
Vis du synes den virker for sød, så tag lidt mindre sukker i.
Nu har jeg kun en ting at siger Værsgo, dejlig jordbærkage.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 23103 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider