Crema Catalana

Crema Catalana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rune Olsen

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.sukker
4 æggeblommer
1 Kanelstang
0.5 citron strimlet skal heraf
25 g.Maizena/majsstivelse
5 dl.mælk
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne med 150g sukker i en gryde, til det skummer. Tilsæt kanelstang og citronskal og hæld mælken i. Opvarm cremen under stadig omrøring, indtil den begynder at størkne. Den må ikke koge. Tag gryden af varmen, fjern kanelstangen og fordel cremen i 4 ildfaste dessertskåle. Lad det køle af og sæt skålene i køleskabet.

Drys resten af sukkeret over lige før servering. Sæt skålene i ovnen under en forvarmet grill, til sukkeret begynder at karamellisere. Server retten straks.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2252 gange,
og udskrevet 36 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lasse h  -  2016-12-31 14:25:34
Hvornår skal maizena i?