Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Crema Catalana

Crema Catalana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rune Olsen

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.sukker
4 æggeblommer
1 stang kanel
 Strimlet skal af ½ usprøjtet citron
25 g.Maizena/majsstivelse
5 dl.mælk
 


Opskrift:

Pisk æggeblommerne med 150g sukker i en gryde, til det skummer. Tilsæt kanelstang og citronskal og hæld mælken i. Opvarm cremen under stadig omrøring, indtil den begynder at størkne. Den må ikke koge. Tag gryden af varmen, fjern kanelstangen og fordel cremen i 4 ildfaste dessertskåle. Lad det køle af og sæt skålene i køleskabet.

Drys resten af sukkeret over lige før servering. Sæt skålene i ovnen under en forvarmet grill, til sukkeret begynder at karamellisere. Server retten straks.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1365 gange,
og udskrevet 18 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lasse h  -  2016-12-31 14:25:34
Hvornår skal maizena i?