Krydret laks i tomatsauce

Krydret laks i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg snittet fint
 god olie eller smør til stegning
1 tsk.sukker
750 g.tomater, hakkede fra dåse eller friske snittet fint
3 æbler i tynde både
3 stilkbladselleri i skiver
2-3 bladesalvie fintskåret
3 fedhvidløg finthakket
 salt
 friskkværnet peber
 mild chilisauce efter smag
 basilikum fintskåret
4-6 laksefileter ca. 150 g pr. person
 
Opskrift:
Løg brunes med sukker, tomaterne tilsættes og koges godt igennem. Æbler og bladselleri kommes i sammen med salvie og hvidløg. Blandingen varmes forsigtigt. Smages godt til med chilisauce og basilikum.

Saucen fyldes halvt op i et ildfast fad eller i portionsskåle. Fisken krydres med salt og peber og presses godt ned i saucen. Sættes i ovnen ved 200° i ca. 15 min.

Servering:
Fiskeretten serveres med resten af saucen og ris. Stave af rå grøntsager dryppet med citronsaft og olivenolie er godt at servere til





karakterer:
Opskriften er vist 16724 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu