Kommentarer
Mette - 2021-01-12 13:02:28 Jeg elsker denne tøm-køkkenskabene-opskrift. Bollerne med chiafrø, solsikkekerner, fuldkornshvedemel og hvedemel blev rigtig lækre. Tak for opskrift.
Astrid - 2018-08-25 15:46:48 Jeg vil anbefale at varme ovnen op til 250 grader og så skrue ned til 225 grader, når bollerne er sat i ovnen.
Jiza - 2018-04-07 08:10:58 De smager virklig godt! Men mine hævede nærmest ikke (de fik 10,5 time i køleskab). Nogle råd til hvordan jeg kan få dem mere luftige?
Ann - 2016-05-24 09:08:02 Synes da 250 er voldsom. Tog dem ud efter 11 min fordi jeg opdagede de var ved at blive helt mørke :(
Bjarne - 2015-05-15 09:55:05 Meget fin og nem opskrift, konen har godkendt opskriften (C) fik dog 17 minutter i min ovn
Frk. GK - 2014-12-31 09:54:27 Ganske enkelt eminente! De er en succes - hver gang!
TAK Jette1983 :-)
- 2014-09-21 11:10:43 Skal de virelig hæve i 10timer??
Jette1983 - 2013-01-25 09:36:50 Jeanette: Du har puttet for meget vand i :-)
Jeanette - 2012-10-15 15:39:35 mine blev meget flade, de havde en fin struktur med små lufthuller, men kunne godt have brugt at de var lidt højere. Er der nogen som har forslag til hvad der måske er gået gal for mig?
Helena - 2012-09-26 09:55:40 Skal der stadig havregryn i hvis man ændrer på fordelingen af mel, frø og kerner?
Vibeke - 2012-06-18 15:58:48 super lækre boller - også efter de har været frosset, kan absolut anbefales :)- ps. har brugt frisk gær, det går også helt fint ;).
Tina - 2011-10-12 09:53:41 God opskrift. Jeg har aldrig før kunnet få klatboller til at lykkes, men de her blev lækre. :)
Heidi=) - 2011-07-12 16:03:01 Sikke en kanon opskrift. Har ledt efter sådan en. Man tømmer hvad man har i skabe og skuffer af frø/kerner og mel. Vejer det op og rører den sammen. Det er bare for nemt og så smager de bare super godt.
Lars - 2011-06-13 00:32:36 De smager mega godt :) Hmm... Hjemme bag ;)
|