Fisken deles i 2 stykker og majroerne skæres i stave. Løg og tomater hakkes. Majroer, løg og tomater lægges på den ene halvdel af fisken, den anden halvdel af fisken lægges over.
Olie, flødeost og bouillon rystes godt sammen og hældes over fisken, der drysses med salt, peber og løvstikke. Retten sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter og serveres med nye kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8087 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider