Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Maries Hyldeblomstkage

Maries Hyldeblomstkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marie Pedersen

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.smør
450 g.sukker
3 æg
600 g.hvedemel
3 tsk.natron
1 tsk.vanillesukker
4-500 g.græsk yoghurt
1 dl.hyldeblomstsaft
 
 flormelis
 hyldeblomstsaft
 
Opskrift:
SMELT SMØRRET OG RØR DET SAMMEN MED SUKKERET. TILSÆT ÉT ÆG AD GANGEN, OG PISK DET LYST OG SKUMMENDE.
BLAND MEL, NATRON OG VANILJESUKKER SAMMEN. BLAND HEREFTER GRÆSK YOGHURT OG HYLDEBLOMSTSAFT SAMMEN.
SIGT SKIFTEVIS MELBLANDINGEN OG GRÆSK YOGHURT I DEJEN.
HÆLD DEJEN I EN BRADEPANDE (32 X 24 CM) MED BAGEPAPIR.
BAG KAGEN I CA. 40-50 MINUTTER PÅ NEDERSTE RILLE VED 200 GRADER (180 GRADER I VARMLUFT).
BLAND FLORMELIS OG HYLDEBLOMSTSAFT SAMMEN TIL GLASUR OG FORDEL DET PÅ KAGEN, OG PYNT EVT. MED HYLDEBLOMST BLOMSTER.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8297 gange,
og udskrevet 114 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-07-08 19:59:13
Skal hyldeblomstsaften være blandet med vand, så det er drikkeklar?