Maries Hyldeblomstkage
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt af : Marie Pedersen Indsendt : |
|
|
SMELT SMØRRET OG RØR DET SAMMEN MED SUKKERET. TILSÆT ÉT ÆG AD GANGEN, OG PISK DET LYST OG SKUMMENDE.
BLAND MEL, NATRON OG VANILJESUKKER SAMMEN. BLAND HEREFTER GRÆSK YOGHURT OG HYLDEBLOMSTSAFT SAMMEN. SIGT SKIFTEVIS MELBLANDINGEN OG GRÆSK YOGHURT I DEJEN. HÆLD DEJEN I EN BRADEPANDE (32 X 24 CM) MED BAGEPAPIR. BAG KAGEN I CA. 40-50 MINUTTER PÅ NEDERSTE RILLE VED 200 GRADER (180 GRADER I VARMLUFT). BLAND FLORMELIS OG HYLDEBLOMSTSAFT SAMMEN TIL GLASUR OG FORDEL DET PÅ KAGEN, OG PYNT EVT. MED HYLDEBLOMST BLOMSTER. |
|
Opskriften er vist 9956 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer - 2015-07-08 19:59:13 Skal hyldeblomstsaften være blandet med vand, så det er drikkeklar? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne