Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frugtlagkage (bradepande)

Frugtlagkage (bradepande), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Louise

Indsendt :


Frugtlagkage (bradepande), billede 4 Frugtlagkage (bradepande), billede 1 Frugtlagkage (bradepande), billede 2 Frugtlagkage (bradepande), billede 3
Fotograf: Dorte Christensen  

Ingredienser:
 Bund:
375 g.blødt smør
300 g.sukker
6 æggeblommer
225 g.hvedemel
3 dl.kaffefløde el. sødmælk
4.5 tsk.bagepulver
 
 Marengs:
6 æggehvider
450 g.sukker
3 tsk.vanillesukker
 
 Pynt:
4 dl.fløde (piskes)
2.5 dl.cremefraiche
3 tsk.vanillesukker
 
 Pyntes med frugt (ex. banan, kiwi, jordbær, ananas, mandarin, vindruer, brombær, ect.)
 


Opskrift:

Bund:
smør, sukker og æggeblommer røres hvidt. Dernæst tilsæt resten til bunden, rør godt. Fordel i bradepande, som er smurt eller med bagepapir.

Marengs:
Æggehvide piskes hvidt og stift og sukker tilføres gradvis og til slut vanillesukker

Marengs hældes over den ubagte dej + evt. 150 g . nødder

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 25-30 minutter.
Portionen passer til bradepande 40 x 40 cm .

Når kagen er kold kan creme påføres og til slut pyntes med frisk frugt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (112 stemmer)

Opskriften er vist 155318 gange,
og udskrevet 2812 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2019-05-11 12:37:39
Den er god


Pernille   -  2019-01-29 13:43:33
Husk at smøreret skal være blødt og ikke smeltet, så er dejen nemlig svær at få bagt...


M-L  -  2018-11-07 19:29:41
Smager fantastisk. Har prøvet en opskrift før også. Denne opskrift har dog en for tynd bund og for meget Marenges efter min bradepande str og min måske bare min smag ;-)


RV  -  2018-07-29 23:42:21
Det er en Bjørgunkage. Den fungerer endnu bedre med vaniljeis end med den der creme.


  -  2017-06-25 17:48:25
Forstår ikke...har fuldt opskriften nøje, men bunden er ikke bagt ... Øv .. Kagen er lige til skraldespanden 😱


  -  2017-06-03 15:58:41
Øv hældte marengs ovenpå den ubagte kage, som der står i opskriften! Har nu bagt dejen først i 20 minutter og så marengs på i 10 minutter. Nu er den perfekt 👍


Maria  -  2017-05-27 21:17:23
Måske ville det være en ide at tilføje opskriften, at kagen skal bages nederst i ovnen, for ikke at branke ovenpå


  -  2017-01-27 17:48:31
Efter at have bagt kagen i over en time er kagen ikke færdigbagt.


Soul  -  2016-09-01 21:22:46
Lækker lækker kage. STOOOOORT hit hos hele familien Den får klart 10 ud af 10 stjerner herfra


Dorte11  -  2012-04-04 09:55:34
Du skriver, kagen ikke er fryseegnet. Jeg har prøvet at fryse kagen, inden den blev pyntet med flødecreme og frugt, og vi kunne ikke smage nogen forringelse.