hjortetaksalt (for optimal hævning, men kan evt. udskiftes med natron)3 tsk. hjortetaksalt (for optimal hævning, men kan evt. udskiftes med natron)
17 muffinforme 17 muffinforme
brug evt. lidt mel til at holde sammen på dejen brug evt. lidt mel til at holde sammen på dejen
Opskrift:
Tænd ovnen på 175*c.
Knus makronerne og bland dem med de tørre ingredienser i en stor skål.
Smuldr smørret ned i. Put derefter 2 æg i (gem et til pensling).
Hæld dejen i formene og pensl dem med let hånd med æg.
Lad dem stå i køleskab i en halv times tid før bagning.
Bag dem derefter i 15 minutter.
Tag dem ud af ovnen, og fordel hurtigt olivenolien over kagerne. Det giver dem en saftig skorpe.
God fornøjelse!
Tips:
Super lækre kager!
Snuppede opskriften fra min mormors skuffe. Hun er mesterbageren.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(15 stemmer)
Opskriften er vist 4324 gange, og udskrevet 62 gange.
Kommentarer
- 2015-01-08 18:22:54 Bagte den i dag til børnefødselsdag, og jeg glædede mig sådan til at smage dem, men da skulle prøvesmage var der noget galt. Det smagte af sæbe eller alt for meget natron, der må være noget galt med opskriften, selv min datter på 4 der normalt kan spise alt, spyttede den direkte i skraldespanden!
Inge - 2011-12-07 22:29:14 Jeg har i dag lavet kokoskager med makron, alt flød ud af formene
og huset stank af salmiak, jeg tror der er en fejl i opskriften med
3. tsk. hjortetaksalt, det var lige før man ikke turde smage snasket på pladen, så det røg lige i skraldepanden.
- 2011-06-08 12:59:45 Hey! Det er en bosnisk kage!
Jeg er selv derfra, og har nydt den meget i gennem årene.
Uha Det vækker minder!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider