græsk eller tyrkisk yoghurt5 dl. græsk eller tyrkisk yoghurt
2
tsk.
hakket persille2 tsk. hakket persille
2
tsk.
hakket purløg2 tsk. hakket purløg
2
tsk.
hakket dild2 tsk. hakket dild
4
dråber
citronsaft4 dråber citronsaft
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Hæld persille, purløg, dild og citronsaft i yoghurten og rør godt rundt.
Smag til med salt og peber.
Stil dressingen i køleskabet og lad den trække lidt før servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5043 gange, og udskrevet 89 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider