Krydderurtedressing 02
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Hæld persille, purløg, dild og citronsaft i yoghurten og rør godt rundt.
Smag til med salt og peber. Stil dressingen i køleskabet og lad den trække lidt før servering. |
|
Opskriften er vist 6538 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne