Jordbær-cheesecake

Jordbær-cheesecake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Cheesecake

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : May

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
155 g.digestives kiks
1 spsk.sukker eller farin
55 g.smeltet smør
8-12 jordbær nippet og skåret i tynde skiver
 
 Ostefyld:
2 Husblas, blade
55 ml.koldt vand
225 g.philadelphia naturel
50 g.sukker
150 ml.yoghurt naturel
 
8-12 skiveskårne jordbær til pynt
 
 Jordbærgelé:
250 g.jordbær
2 Husblas, blade opblødt i koldt vand
 
Opskrift:
Bund:
knus kiksene i en pose med en kagerulle. Æltes herefter med sukker og smør. Tryk dejen ud i en springform og sæt på køl, mens du laver resten.

Ostefyld:
Opblød husblas i vandet.
Rør Philadelphia sammen med sukker og yoghurt.
Sæt husblasen i vandet i mikroovnen til det er smeltet. Hæld det herefter i Ostemassen i en fin stråle, mens der piskes.

Læg de fintskårne jordbær ud over hele den kølede bund og hæld ostemassen over. Læg næste portion skiveskårne Sættes tilbage på køl.

Jordbærgelé:
Kom jordbær i en gryde og kog dem op.
Hæld jordbærrene over i en sigte over en skål. Lad dem dryppe af, og mos lidt i bærmassen med en ske for at få det sidste med.

Den opblødte husblad og jordbær saften hældes i en glasskål og sættes i mikroovnen i 10 sekunder, derefter piskes massen godt. Hvis du kan trække strenge op af væsken, skal du lige give det 10 sekunder mere.

Læg nu 2. portion skiveskårne jordbær ovenpå ostekagen og hæld den let afkølede jordbærgelé over.

Køl kagen i min. 3 timer.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Cheesecake

karakterer:
Opskriften er vist 46848 gange,
og udskrevet 557 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-06-23 14:37:43
Det er bedre at koge husblassen

  -   2016-10-17 21:00:00
Den er virkelig nem for en 1.gangs cheesecake -bager:)

  -   2012-12-30 21:45:32
Til en 37cm spring form skal det hele fordobles