squash (600 g skrællet, udkernet squash)3-4 squash (600 g skrællet, udkernet squash)
15
g.
smør15 g. smør
Krydderbuket (persille, timian eller laurbærblad) Krydderbuket (persille, timian eller laurbærblad)
1.5
dl.
suppe eller boullion1.5 dl. suppe eller boullion
Citronsaft efter smag Citronsaft efter smag
Salt Salt
peber peber
Evt.
½-1 dl fløde Evt. ½-1 dl fløde
Opskrift:
Skræl squashene, skær dem på langs og skrab kernerne ud.
Skær squashkødet i tern.
Hæld smør i en gryde og tilsæt squashene.
Tilsæt suppen og krydderbuketten.
Læg låg på og lad suppen simre i ca ½ time.
Fjern krydderbuketten.
Smag suppen til med citronsaft, salt ogpeber.
Tilsæt evt. fløde.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3240 gange, og udskrevet 80 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider