suppe eller grøntsagsboullion1.5 l. suppe eller grøntsagsboullion
Salt Salt
peber peber
3
spsk.
hakket persille3 spsk. hakket persille
Opskrift:
Riv gulerod, selleri og kartoffel på den grove side af råkosthjernet eller skær dem i meget tynde strimler.
Snit porren i tynde ringe.
Smelt smørret i en gryde.
Svits alle grøntsagerne til de er let gyldne.
Hæld suppen i gryden.
Kog suppen under låg i 15-20 minutter.
Smag til med salt og peber.
Server persille i en skål eller drys den over suppen inden servering.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6010 gange, og udskrevet 175 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider