skært oksekød (fx klump)500 g. skært oksekød (fx klump)
10
g.
smør10 g. smør
1
fed
knust hvidløg1 fed knust hvidløg
1
spsk.
paprika1 spsk. paprika
1
spsk.
tomatpure1 spsk. tomatpure
1
grøn peberfrugt (150 g)1 grøn peberfrugt (150 g)
Salt Salt
1.5
l.
boullion1.5 l. boullion
0.75-1
kg.
kartofler0.75-1 kg. kartofler
Opskrift:
Skær kødet i terninger og brun det i fedtstof.
Tilsæt hakkede hvidløg og lad dem svitse, til de er gyldne.
Tilsæt paprika.
Tilsæt tomatpure, finthakket peberfrugt, salt og boullion.
Lad suppen simre med låg til kødet er meget mørt, 1-2 timer.
Skræl kartofler og skær dem i små terninger.
Kom dem i suppen når den har kogt ca en time.
Smag til med salt og evt. mere tomatpure.
Skum evt. for fedt inden servering.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3561 gange, og udskrevet 51 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider