laksefileter á ca. 180 g2 laksefileter á ca. 180 g
2
tsk.
brun farin2 tsk. brun farin
1
tsk.
dijonsennep1 tsk. dijonsennep
100
g.
ris100 g. ris
1
renset porre i ringe1 renset porre i ringe
1
renset gulerod i tern1 renset gulerod i tern
100
g.
renset knoldselleri i tern100 g. renset knoldselleri i tern
25
gram
smør25 gram smør
1
dl.
tør hvidvin1 dl. tør hvidvin
salt salt
peber peber
Opskrift:
Sennep og farin røres sammen og smøres på laksefileterne. Disse stilles i forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20 minutter. Risene koges som anvist på pakken. Grøntsagerne sauteres i 25 gram smør og der tilsættes hvidvin. De kogte ris vendes i og der smages til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 13180 gange, og udskrevet 554 gange.
Kommentarer
Else Marie - 2008-03-15 11:07:09 Risene smager pragfuldt. Så det er en rigtig lækker opskrift.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider