Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Portvinssauce

Portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mor

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.portvin
4 dl.god oksebouillon
2 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hæld portvin på panden og kog halvt ind. Tilsæt bouillon og piskefløde og kog igennem til saucen jævner let.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 21251 gange,
og udskrevet 225 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Rene  -  2020-01-23 16:01:26
Hvilken type portvin er bedst at bruge? Tawny, lbv, vintage osv