Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Portvinssauce

Portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mor

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.portvin
4 dl.god oksebouillon
2 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Hæld portvin på panden og kog halvt ind. Tilsæt bouillon og piskefløde og kog igennem til saucen jævner let.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 19830 gange,
og udskrevet 201 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rene  -  2020-01-23 16:01:26
Hvilken type portvin er bedst at bruge? Tawny, lbv, vintage osv