Portvinssauce

Portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : mor

Indsendt :     

Ingredienser:
2 dl.portvin
4 dl.god oksebouillon
2 dl.piskefløde
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hæld portvin på panden og kog halvt ind. Tilsæt bouillon og piskefløde og kog igennem til saucen jævner let.





karakterer:
Opskriften er vist 26311 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-01-23 16:01:26
Hvilken type portvin er bedst at bruge? Tawny, lbv, vintage osv