Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Små laksekugler med citronsmørsauce

Små laksekugler med citronsmørsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
350 g.kartofler i tern
100 g.usaltet smør i tern
2 finthakket løg
150 g.laksefilet uden skind
 Salt
 peber
1 1/2 dl.tør hvidvin
2 spsk.hakket persille
 Lidt hvedemel
2 sammenpiskede æg
150 g.hvid brødkrumme
 Olie til fritering
1 dl.hønsebouillon
 Citronsaft
 


Opskrift:

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Tør kartoflerne og purér dem. Varm 25 g smør og svits løgene. Kom laksen i gryden, tilsæt vin og ½ dl vand, lidt salt og peber og lad den mørne ca. 5 minutter, til den føles fast. Køl laksen af. Kog laksevæden ind til omkring 1 spsk. Kom den i en skål sammen med laksen, persille og kartofler og bland det godt med en ske.

Tril blandingen til 24 små kugler med hænderne. Pudr kuglerne med lidt mel, vend dem i æg og dernæst i rasp. Varm olien til 180 grader. Steg laksekuglerne i 4-5 minutter.

Citronsauce:
Bring hønsebouillonen i kog. Pisk citronsaften og resten af smørret i og smag til med salt og peber. Server den til fisken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5741 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu