Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøntsagspostej

Grøntsagspostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.jordskokker (eller selleri hvis man foretrækker det)
1 gulerod (100 g)
1 kartoffel (100 g)
1 pastinak eller persillerod (200 g)
1 syrligt æble (150 g)
 Olie til stegning
1 dl.bulgur
1 dl.mælk
2 æg
1 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Riv jordskokker, guldrod, kartoffel, pastinak og æble groft.
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Svits grøntsagerne i olie.
Rør bulgur og mælk i og kog igennem et par minutter.
Afkøl det lidt.
Rør æggene i et ad gangen.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Hæld det i en form foret med bagepapir.
Stil formen i ovnen på en af de midterste ribber i ca 40 minutter.

Serveres som tilbehør til røget kød, fisk eller frikadeller, eller som frokostret.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8986 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu