jordskokker (eller selleri hvis man foretrækker det)200 g. jordskokker (eller selleri hvis man foretrækker det)
1
gulerod (100 g)1 gulerod (100 g)
1
kartoffel (100 g)1 kartoffel (100 g)
1
pastinak eller persillerod (200 g)1 pastinak eller persillerod (200 g)
1
syrligt æble (150 g)1 syrligt æble (150 g)
Olie til stegning Olie til stegning
1
dl.
bulgur1 dl. bulgur
1
dl.
mælk1 dl. mælk
2
æg2 æg
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Riv jordskokker, guldrod, kartoffel, pastinak og æble groft.
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Svits grøntsagerne i olie.
Rør bulgur og mælk i og kog igennem et par minutter.
Afkøl det lidt.
Rør æggene i et ad gangen.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Hæld det i en form foret med bagepapir.
Stil formen i ovnen på en af de midterste ribber i ca 40 minutter.
Serveres som tilbehør til røget kød, fisk eller frikadeller, eller som frokostret.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 10099 gange, og udskrevet 136 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider