Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sukkersaltet laks med agurkecreme

Sukkersaltet laks med agurkecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.fersk, fast laksefilet uden ben, med skind
1 spsk.groft salt
1 spsk.sukker
 
 Agurkecreme:
1 3/4 dl.creme fraiche 18%
1 agurk
 lidt salt
1/2 -1 citron, saften heraf
1 bundtdild
 


Opskrift:

Prik laksekødet med en gaffel og drys jævnt med salt og sukker. Dæk laksen til med film og stil den i køleskab til næste dag. Til agurkecremen skæres 2/3 af agurken i halve, og kernerne fjernes med en teske. Skær resten i meget fine terninger og læg dem i en si. Drys let med salt og lad dem stå en halv time inden de skylles og tørres.

Vend agurketerningerne i creme fraichen sammen med fintklippet dild. Smag til. Ved anretningen tørres laksen let af, inden den skæres i tynde skiver. Anret laksen i en roset på midten omgivet af halve agurkeskiver og cremen. Drys let med dild og servér med brød







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12242 gange,
og udskrevet 197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu