Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladekage med kokos 02

Chokoladekage med kokos 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :


Chokoladekage med kokos 02, billede 4 Chokoladekage med kokos 02, billede 1 Chokoladekage med kokos 02, billede 2 Chokoladekage med kokos 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Glasur:
125 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   


Opskrift:

Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn.
Pisk blødt smør, sukker og vaniljesukker med en elpisker, til det er hvidt og luftigt.
Rør æggene i dejen et ad gangen.
Bland kakao med hvedemel og bagepulver, sigt det i dejen og rør godt rundt.
Hak chokoladen fint og vend den i dejen.

Hæld dejen i et smurt lille form.
Bag den i 40-45 minutter.

Når kagen er kølet af, blandes flormelis og vand til glasur, som smørres over.
Drys kokos over glasuren.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 24260 gange,
og udskrevet 169 gange.


Energi:
KJ total 17490 (4164 kcal)
KJ pr. Portion 17490 (4164 kcal)
Vægt ialt 1119 gram
Vægt pr. Portion 1119 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1562 KJ (371 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 17.7 gram
Kulhydrat 48.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2014-03-26 10:53:47
Vi har bagt kagen på billedet i en 1.35 l. sandkageform


  -  2011-12-08 22:39:30
hvor mange personer er der til ?


Peter Romer  -  2011-10-28 13:05:15
Virkelig lækker opskrift. har længe ledt efter en rigtig god én, og her var den. Høj, lidt luftig kage. Mine ændringer: 50 minutter istedet for 45. Brug ikke mere end de 100 g. choikolade, så bliver den ihvetfald ret kraftig i smagen. 75 g. kan faktisk gøre det OK. vh peter