Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Peberlaks

Peberlaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.fileter af laks/regnbueørred
1 1/2 spsk.groft havsalt
1 spsk.Hermesetas Dryslet
2 tsk.knust hvid peber
1/2 dl.finklippet dild
 
Opskrift:
Læg fisken på et stykke bagepapir. Strø groft havsalt, Hermesetas Dryslet, knust hvid peber og fintklippet dild over. Pak fisken ind i bagepapir, læg den i et let pres og lad den stå koldt i et døgn inden servering. Skær fisken i tynde skiver mad en skarp kniv før servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9314 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu