fileter af laks/regnbueørred 500 g. fileter af laks/regnbueørred
1 1/2
spsk.
groft havsalt 1 1/2 spsk. groft havsalt
1
spsk.
Hermesetas Dryslet 1 spsk. Hermesetas Dryslet
2
tsk.
knust hvid peber 2 tsk. knust hvid peber
1/2
dl.
finklippet dild1/2 dl. finklippet dild
Opskrift:
Læg fisken på et stykke bagepapir. Strø groft havsalt, Hermesetas Dryslet, knust hvid peber og fintklippet dild over. Pak fisken ind i bagepapir, læg den i et let pres og lad den stå koldt i et døgn inden servering. Skær fisken i tynde skiver mad en skarp kniv før servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9551 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider