muscovadosukker eller ahornsirup3-4 spsk. muscovadosukker eller ahornsirup
5
dl.
vaniljeis5 dl. vaniljeis
Opskrift:
Udsten kirsebærrene og blend dem sammen med mælk og sukker/sirup.
Tilsæt isen og blend drikken jævn.
Server straks i høje glas - evt med lidt ekstra is på toppen.
(I en snæver vending kan man bruge syltede kirsebær eller en god kirsebærsovs i stedet for friske kirsebær.)
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2637 gange, og udskrevet 58 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider