grønsager, bestående af: 400 g. grønsager, bestående af:
gulerødder gulerødder
porre porre
engelsk selleri engelsk selleri
bønner bønner
minimajs minimajs
1
l.
fisk- eller hønsebouillon (terning + vand)1 l. fisk- eller hønsebouillon (terning + vand)
12
blade
husblas12 blade husblas
creme: creme:
1/4
l.
creme fraiche 18 %1/4 l. creme fraiche 18 %
50
g.
syltet ingefær50 g. syltet ingefær
salt salt
peber peber
engelsk sauce engelsk sauce
Pynt: Pynt:
Hovedsalat (kun de små hjerteblade) Hovedsalat (kun de små hjerteblade)
lime lime
frisk dild frisk dild
Opskrift:
Sylte:
Laksefileten skæres i 2 cm tykke strimler. Disse dampes eller steges, til fisken mærkes fast ca. 2-3 minutter og afkøles. Grønsagerne skæres ligeledes i strimler, blancheres og afkøles. Derefter lægges laks og grønsager lagvis i en aflang Alu-form, ca. 1 l. Klar fisk- eller hønsebouillon varmes og tilsættes den udblødte husblas. Den varme gele afkøles let og hældes over laks og grøntsager. Det hele sættes herefter på køl til dagen efter.
Ingefær crème frâiche:
creme fraiche blandes op med friskhakket syltet ingefær og smages til med salt, peber og lidt engelsk sauce.
Anretning:
Næste dag skæres sylten i 2 cm tykke skiver, anrettes på salat-hjerter og serveres med ingefær-crème frâichen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 17227 gange, og udskrevet 242 gange.
Kommentarer
Conny - 2011-01-31 00:03:16 Alt for besværligt at lave - man kan købe den i diverse supermarkeder til omkring 20,- kr. Så undgår du arbejdstiden fra bunden.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider