Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksesylte på ingefær-crème frâiche

Laksesylte på ingefær-crème frâiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SmørrebrødRet : Smørrebrød - Smørrebrød

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
 Sylte:
400 g.ren laksefilet
400 g.grønsager, bestående af:
 gulerødder
 porre
 engelsk selleri
 bønner
 minimajs
 
1 l.fisk- eller hønsebouillon (terning + vand)
12 bladehusblas
 
 creme:
1/4 l.creme fraiche 18 %
50 g.syltet ingefær
 salt
 peber
 engelsk sauce
 
 Pynt:
 Hovedsalat (kun de små hjerteblade)
 lime
 frisk dild
 


Opskrift:

Sylte:
Laksefileten skæres i 2 cm tykke strimler. Disse dampes eller steges, til fisken mærkes fast ca. 2-3 minutter og afkøles. Grønsagerne skæres ligeledes i strimler, blancheres og afkøles. Derefter lægges laks og grønsager lagvis i en aflang Alu-form, ca. 1 l. Klar fisk- eller hønsebouillon varmes og tilsættes den udblødte husblas. Den varme gele afkøles let og hældes over laks og grøntsager. Det hele sættes herefter på køl til dagen efter.

Ingefær crème frâiche:
creme fraiche blandes op med friskhakket syltet ingefær og smages til med salt, peber og lidt engelsk sauce.

Anretning:
Næste dag skæres sylten i 2 cm tykke skiver, anrettes på salat-hjerter og serveres med ingefær-crème frâichen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15873 gange,
og udskrevet 216 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2011-01-31 00:03:16
Alt for besværligt at lave - man kan købe den i diverse supermarkeder til omkring 20,- kr. Så undgår du arbejdstiden fra bunden.