Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggekage med kartofler og tomatsalat

Æggekage med kartofler og tomatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Comet9xr

Indsendt :





Ingredienser:
 Æggekage:
1 stort hakket løg
1 tsk.olie
½ tsk.karry
1 squash i tern
2 peberfrugter i tern
300 g.kartofler i tern
 dl.vand
4 æg
1 tsk.bagepulver
1 dl.minimælk
 salt
 peber
 purløg
 
 Tomatsalat:
6 tomater
1 forårsløg
2 tsk.olie
2 spsk.eddike
 sennep
 groft brød
 


Opskrift:

Æggekage:
*Tænd ovnen på 200º.
*Svits løg og karry i halvdelen af olien.
*Kom squash, peberfrugt og kartofler i tern på panden og svits et par minutter.
*Tilsæt vand og læg et låg på panden. *Kog til vandet er fordampet og kartoflerne er møre.
*Rør æg og mælk sammen med salt, peber og bagepulver.
*Kom resten af olien i og hæld æggemassen over grøntsagerne.
*Stil panden i ovnen og bag æggekagen færdig ca. 15 minutter.
*Klip purløg over æggekagen.
*Server med groft brød og tomatsalat.

Tomatsalat:
*Skær tomaterne i skiver og hak løget fint.
*Bland dressingen og hæld den over tomaterne. Lad salaten trække i køleskab.

Tips:

Energifordeling: Protein: 15,2% Fedt: 29,0% Kulhydrat: 55,8%




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7622 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu