Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbær fromage

Hindbær fromage , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-10 Pers

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Stine

Indsendt :





Ingredienser:
5 husblasblade
5 dl.vand
200 g.hindbær
5 dl.fløde (evt. lidt ekstra)
½ vaniliestang
50 g.flormelis
 


Opskrift:

Man ligger husblasen i blød i ½ time, men man rører flormelis hindbær og vanilie i ( vaniliestangen flækkes og kornene trækkes ud).
Det skal op og koge til 70 grader.Så tages det af varmen og husblasen smeltes med. Fløden skal piskes let. Så hælder man 1 tredije del af flødeskummet op i hindbær masen (som er hældt over i en ny kold skål.

Derefter hældes den nye hindbærmasse over i reten af flødeskummen og vendes forsigtigt.Derefter skal det i køleskab i 4-5 timer, eller i fryser (hvor det tages op i køleskabet en time inden brug) Også kan man pynte den.

God fornøjelse :)

Tips:

Det kan anbefales i en lagkage der skal i fryseren og køleskab og springform inden brug.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 15264 gange,
og udskrevet 279 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu