Smelt smørret.
Rør mel i.
Pisk mælk og boullion i lidt ad gangen.
Smag til med salt og peber.
Lad sovsen koge op uden låg.
Tilsæt osten og lad den smelte i sovsen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 7481 gange, og udskrevet 148 gange.
Kommentarer
- 2014-09-13 17:41:32 Skal der virkelig så meget bouilon i?
- 2011-11-04 10:47:56 Rigtig god og nem opskrift! mmh!
Anika - 2011-09-13 15:26:21 Super god sovs!
Nem at lave og det hele super;)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider