Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksemousse med røgede lakseruller

Laksemousse med røgede lakseruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : LakseFisk - Kogt laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.kogt laks uden ben
5 bladehusblas
150 g.røget laks
2 dl.fiskebouillon
2 dl.halvtør hvidvin
1 dl.piskefløde
3 spsk.klippet dild
2 spsk.citronsaft
 
 Endvidere:
6 pæne skiver røget laks
 salt
 peber
 


Opskrift:

Læg husblasen i koldt vand 5 minutter. Smelt den over vandbad og lad den svale. Skær den kogte laks samt de 150 g røget i små stykker. Kom dem i en blender sammen med fiskesuppen. Blend det sammen. Kom blandingen i en skål og rør vin, fløde og dild i. Hæld husblasen i laksemassen, mens der røres og smag til med citronsaft, salt og peber. Kom moussen i skåle og læg en rulle røget laks ved hver. Spises med riset brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22185 gange,
og udskrevet 595 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu