Læg husblasen i koldt vand 5 minutter. Smelt den over vandbad og lad den svale. Skær den kogte laks samt de 150 g røget i små stykker. Kom dem i en blender sammen med fiskesuppen. Blend det sammen. Kom blandingen i en skål og rør vin, fløde og dild i. Hæld husblasen i laksemassen, mens der røres og smag til med citronsaft, salt og peber. Kom moussen i skåle og læg en rulle røget laks ved hver. Spises med riset brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 22868 gange, og udskrevet 629 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider