Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nem hindbærtærte

Nem hindbærtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
400 g.hvedemel
200 g.smør eller margarine
100 g.flormelis
2 æg
 
 Fyld:
1 posefrosne hindbær
 Sukker
 


Opskrift:

Alle ingredienser æltes sammen.
Fedtstoffet skal IKKE blødgøres først.

2/3 af dejen rulles ud og lægges i formen.
Frugten fordeles på dejens bund.
Hæld sukker over frugten.
Den resterende dej rulles ud, skæres i strimler og lægges over frugten.
Bages ved 220 grader C. alm. ovn i ca 20 minutter.

Pynt med flormelis eller fløde.

Tips:

Denne tærte virker til al slags frugt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 9741 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-01-27 13:22:29
jeg synes ikke det er nødvendigt, men jeg har prøvet og det blev lige så godt som da det var frossent, det kommer lidt an på hvilken konsistens du vil have.


Laura  -  2011-12-05 07:57:31
Skal hindbærrene ikke tøes op først?, jeg vil mene at der er meget væde ved bærrene når de er tøet op!!!