Alle ingredienser æltes sammen.
Fedtstoffet skal IKKE blødgøres først.
2/3 af dejen rulles ud og lægges i formen.
Frugten fordeles på dejens bund.
Hæld sukker over frugten.
Den resterende dej rulles ud, skæres i strimler og lægges over frugten.
Bages ved 220 grader C. alm. ovn i ca 20 minutter.
Pynt med flormelis eller fløde.
Tips:
Denne tærte virker til al slags frugt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(11 stemmer)
Opskriften er vist 10098 gange, og udskrevet 191 gange.
Kommentarer
- 2013-01-27 13:22:29 jeg synes ikke det er nødvendigt, men jeg har prøvet og det blev lige så godt som da det var frossent, det kommer lidt an på hvilken konsistens du vil have.
Laura - 2011-12-05 07:57:31 Skal hindbærrene ikke tøes op først?, jeg vil mene at der er meget væde ved bærrene når de er tøet op!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider