Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksefarserede artiskokblade med estragoncreme

Laksefarserede artiskokblade med estragoncreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :




Ingredienser:
2 artiskokker
2 skivercitron
150 g.laksekød
1 æg
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
6 spsk.hakket peberfrugt
100 g.rejer
2 spsk.hvidløgsolie
 
 Creme:
1 hakket løg
2 dl.fiskebouillon
2 dl.vermouth
2 spsk.tør sherry
1 spsk.hakkede estragonblade
2 dl.creme frache 38%
 


Opskrift:

Skær stilken af artiskokken og bind en citronskive på snittet. Kog arstikokkerne 45 minutter i saltet vand og lad dem køle af i kogevandet. Pil bladene af artiskokken, kasser de yderste blade uden kød. Gem ca. 50 blade. Blend laksekødet med æg, derefter fløde og smag til.

Kom farsen i sprøjtepose og sprøjt en roset på hvert blad og bag dem ca. 2 minutter i ovnen ved 180 grader. Sauter løget i smør. Dernæst tilsættes fiskefond, vermouth og estragonblade.

Kog saucen ned og tilsæt sherry. Tilsæt creme fraiche. Hak artiskokbundene groft og tilsæt hakket peberfrugt og rejer til saucen. Fordel saucen og læg artiskokbladene rundt i en ring. Læg artiskokragouten i midten og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6564 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu