Laksefarserede artiskokblade med estragoncreme

Laksefarserede artiskokblade med estragoncreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
2 artiskokker
2 skivercitron
150 g.laksekød
1 æg
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
6 spsk.hakket peberfrugt
100 g.rejer
2 spsk.hvidløgsolie
 
 Creme:
1 hakket løg
2 dl.fiskebouillon
2 dl.vermouth
2 spsk.tør sherry
1 spsk.hakkede estragonblade
2 dl.creme frache 38%
 
Opskrift:
Skær stilken af artiskokken og bind en citronskive på snittet. Kog arstikokkerne 45 minutter i saltet vand og lad dem køle af i kogevandet. Pil bladene af artiskokken, kasser de yderste blade uden kød. Gem ca. 50 blade. Blend laksekødet med æg, derefter fløde og smag til.

Kom farsen i sprøjtepose og sprøjt en roset på hvert blad og bag dem ca. 2 minutter i ovnen ved 180 grader. Sauter løget i smør. Dernæst tilsættes fiskefond, vermouth og estragonblade.

Kog saucen ned og tilsæt sherry. Tilsæt creme fraiche. Hak artiskokbundene groft og tilsæt hakket peberfrugt og rejer til saucen. Fordel saucen og læg artiskokbladene rundt i en ring. Læg artiskokragouten i midten og server.





karakterer:
Opskriften er vist 7609 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu