Rødbedecarpaccio med røgeost og trøffel

Rødbedecarpaccio med røgeost og trøffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Rødbedecarpaccio med røgeost og trøffel, billede 4 Rødbedecarpaccio med røgeost og trøffel, billede 1 Rødbedecarpaccio med røgeost og trøffel, billede 2 Rødbedecarpaccio med røgeost og trøffel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.rødbeder, rå
 Salt
 Peber
1 spsk.olivenolie
 
175 g.Røgeost
 trøffel, frisk
 dild, frisk
 
Opskrift:
Rødbederne skrælles og skærs supertynd ½mm, det gøres nemmest på et mandolinjern er nærmest umulig med en kniv.

Krydres med salt og peber, vendes med olivenolie trækker 10 minutter og lægges i en sigte og drypper af.

Rødbedeskiverne liggers på en tallerken så de ligger lidt ind over hinanden Små æg formes af rygeosten med en lille ske som lægges på rødbederne Trøffel rives over og der pyntes med dild.

Kan trøffel ikke skaffes så kan der evt. bruges trøffelolie i stedet for olivenolie





karakterer:
Opskriften er vist 2231 gange,
og udskrevet 23 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu