flækkede, udkernede og snittede agurker2 flækkede, udkernede og snittede agurker
1
finthakket skalotteløg eller alm løg1 finthakket skalotteløg eller alm løg
1
spsk.
smør1 spsk. smør
150
g.
ærter150 g. ærter
2-3
hønsebouillon2-3 hønsebouillon
1
god håndfuld mynte1 god håndfuld mynte
1
spsk.
friskskåret estragon1 spsk. friskskåret estragon
50-75
g.
frisk gedeost50-75 g. frisk gedeost
salt salt
peber peber
krydderurter til pynt krydderurter til pynt
Tilbehør: Tilbehør:
Brød - evt. lange tynde stykker grillet brød Brød - evt. lange tynde stykker grillet brød
evt. lakserogn eller rejer evt. lakserogn eller rejer
Opskrift:
Sauter agurker og skalotteløg i smør til begge dele er klare. Kom ærterne ved, hæld bouillon over og lad det hele snurre 8-10 min.
Blend suppen med krydderurter samt gedeost, smag til med salt og peber og lad suppen afkøle helt.
Smag evt. til med yderligere krydderier før servering.
Fordel suppen i skåle med de lange stykker brød med lidt rogn eller rejer på.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5493 gange, og udskrevet 95 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider