pasta, f.eks. fuldkornsskruer200 g. pasta, f.eks. fuldkornsskruer
200
g.
ærter (frost eller friskbælgede)200 g. ærter (frost eller friskbælgede)
2
æg2 æg
1
salathoved (krølsalat, grøn egeblade eller frisee eller en blanding)1 salathoved (krølsalat, grøn egeblade eller frisee eller en blanding)
2
ds.
tun i olie eller vand2 ds. tun i olie eller vand
1
potte
karse1 potte karse
Sennepsdressing: Sennepsdressing:
1
dl.
yoghurt naturel1 dl. yoghurt naturel
1
spsk.
mayonnaise1 spsk. mayonnaise
2
tsk.
grovkornet sennepsalt2 tsk. grovkornet sennepsalt
peber peber
karse karse
Opskrift:
Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i ca. 3 cm snitter.
Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 2 min. koges ærter og asparges med. Afdryp, hæld koldt vand over, afdryp igen of afkøl.
Kog æggene i ca. 10 min. til de er hårdkogte. Pil æggene og afkøl før de skæres i kvarte.
Skyl salaten og slyng den godt. Del salaten i mindre stykker.
Anret pasta med ærter, asparges, salat, æg og tun og pynt med karse.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.
Tips:
Tip: hvis du vil være sikker på, at børnene kan spise med, så servér dressingen ved siden af.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 11496 gange, og udskrevet 192 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider