Grøn pastasalat med tun og æg

Grøn pastasalat med tun og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Louise

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 bdt.grønne asparges
200 g.pasta, f.eks. fuldkornsskruer
200 g.ærter (frost eller friskbælgede)
2 æg
1 salathoved (krølsalat, grøn egeblade eller frisee eller en blanding)
2 ds.tun i olie eller vand
1 pottekarse
 
 Sennepsdressing:
1 dl.yoghurt naturel
1 spsk.mayonnaise
2 tsk.grovkornet sennepsalt
 peber
 karse
 
Opskrift:
Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i ca. 3 cm snitter.

Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 2 min. koges ærter og asparges med. Afdryp, hæld koldt vand over, afdryp igen of afkøl.

Kog æggene i ca. 10 min. til de er hårdkogte. Pil æggene og afkøl før de skæres i kvarte.

Skyl salaten og slyng den godt. Del salaten i mindre stykker.
Anret pasta med ærter, asparges, salat, æg og tun og pynt med karse.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.

Tips:

hvis du vil være sikker på, at børnene kan spise med, så servér dressingen ved siden af.


karakterer:
Opskriften er vist 11904 gange,
og udskrevet 203 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu