Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøn pastasalat med tun og æg

Grøn pastasalat med tun og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Louise

Indsendt :





Ingredienser:
1 bdt.grønne asparges
200 g.pasta, f.eks. fuldkornsskruer
200 g.ærter (frost eller friskbælgede)
2 æg
1 salathoved (krølsalat, grøn egeblade eller frisee eller en blanding)
2 ds.tun i olie eller vand
1 pottekarse
 
 Sennepsdressing:
1 dl.yoghurt naturel
1 spsk.mayonnaise
2 tsk.grovkornet sennepsalt
 peber
 karse
 


Opskrift:

Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i ca. 3 cm snitter.
Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 2 min. koges ærter og asparges med. Afdryp, hæld koldt vand over, afdryp igen of afkøl.
Kog æggene i ca. 10 min. til de er hårdkogte. Pil æggene og afkøl før de skæres i kvarte.
Skyl salaten og slyng den godt. Del salaten i mindre stykker.
Anret pasta med ærter, asparges, salat, æg og tun og pynt med karse.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.

Tips:

Tip: hvis du vil være sikker på, at børnene kan spise med, så servér dressingen ved siden af.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10997 gange,
og udskrevet 166 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu