Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksecarpaccio med friske krydderurter

Laksecarpaccio med friske krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
 Carpaccio:
12 tynde skiver fersk laks
1 dl.citronsaft
1 dl.olivenolie
 salt
 peber
 cayennepeber
 
 Tilbehør:
 purløg
50 g.friskrevet parmesan
 skåret dild
1 rødløg
 frisk kørvel
1 dl.vindruekerneolie
 


Opskrift:

Carpaccio:
Citronsaft, salt, peber og cayennepeber røres, så saltet opløses. Dernæst piskes olivenolien i, så det hele bliver tyktflydende.

Lakseskiverne vendes enkeltvis i lagen så de marineres. Aftørres med papir. Lakseskiverne lægges på en tallerken, så de dækker midten af denne.

Tilbehør:
Purløget skæres fint, dilden skæres fint og rødløget skæres/hakkes i fine tern.

Kørvelolie:
Kørvelen kommes i en blender med vindruekerneolien og blendes til olien er grøn og kørvelstykkerne er små. Olien presses gennem en fin sigte.

Anretning:
Purløg, parmesan, dild og rødløg drysses enkeltvis over laksen og der pyntes med små dråber kørvelolie rundt om laksen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17794 gange,
og udskrevet 472 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-09-20 10:52:11
mangler mængte på salt og peber