Laksecarpaccio med friske krydderurter

Laksecarpaccio med friske krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
 Carpaccio:
12 tynde skiver fersk laks
1 dl.citronsaft
1 dl.olivenolie
 salt
 peber
 cayennepeber
 
 Tilbehør:
 purløg
50 g.friskrevet parmesan
 skåret dild
1 rødløg
 frisk kørvel
1 dl.vindruekerneolie
 
Opskrift:
Carpaccio:
Citronsaft, salt, peber og cayennepeber røres, så saltet opløses. Dernæst piskes olivenolien i, så det hele bliver tyktflydende.

Lakseskiverne vendes enkeltvis i lagen så de marineres. Aftørres med papir. Lakseskiverne lægges på en tallerken, så de dækker midten af denne.

Tilbehør:
Purløget skæres fint, dilden skæres fint og rødløget skæres/hakkes i fine tern.

Kørvelolie:
Kørvelen kommes i en blender med vindruekerneolien og blendes til olien er grøn og kørvelstykkerne er små. Olien presses gennem en fin sigte.

Anretning:
Purløg, parmesan, dild og rødløg drysses enkeltvis over laksen og der pyntes med små dråber kørvelolie rundt om laksen.





karakterer:
Opskriften er vist 19561 gange,
og udskrevet 532 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-20 10:52:11
mangler mængte på salt og peber