| |
|
Minibrød med kerner og tørret frugt
Minibrød med kerner og tørret frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
250 | g. | Hvedemel250 g. Hvedemel | 75 | g. | Grahamsmel75 g. Grahamsmel | 50 | g. | Knækkede hvedekerner50 g. Knækkede hvedekerner | 25 | g. | gær25 g. gær | 3 | dl. | vand3 dl. vand | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 0.5 | tsk. | sukker 0.5 tsk. sukker | 25 | g. | solsikkekerner25 g. solsikkekerner | 25 | g. | græskarkerner25 g. græskarkerner | 50 | g. | soltørrede tranebær eller blåbær50 g. soltørrede tranebær eller blåbær | 50 | g. | tørrede abrikoser i tern50 g. tørrede abrikoser i tern | | | |
| |
Rør gæren ud i lunken vand, tilsæt salt, sukker, hvedekerner og grahamsmel og lad det stå ca 30 min.
tilsæt solsikkekerner,græskarkerner,tranebær,abrikoser og hvedemel, og ælt det til en ensartet dej.
lad dejen hæve lunt og tildækket ca 1 time. slå dejen ned, del den i 12 lige store stykker og tril dem til minibrød på ca 20 cm.
læg dem på en bageplade og lad dem hæve ca 30 min.
Pensling: vand
Bagetid: ca 10-12 min. midt i en 225c forvarmet ovn (varmluft 200c) til de gyldne
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4804 gange, og udskrevet 162 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|