Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frisk forårskage

Frisk forårskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-10 Pes.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : loise-b

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.hvedemel
125 g.smør
1 tsk.vanillesukker
4 æg
200 g.sukker
2 lime revet skal heraf
2.5 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
100 g.hvid chokolade
50 g.grofthakkede hasselnødder.
 
 Limelage:
2 lime saft heraf
50 g.sukker
 
 Topping:
200 g.flødeost naturel
50 g.flormelis
1 lime saft og reven skal heraf
 


Opskrift:

smelt smørret og lad det køle af.

pisk æg sukker og vanilliesukker skummende. rør smørret og derefter limeskallen i. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen skiftevis med mælk.

hak chokolade og hasselnøddekærner groft, vend det i dejen og hæld den i et ildfast fad eller springform.

Bagetid: ca 40-45 min.ved 180 (varmluft 170)

mens kagen bager, koges indgredienserne til limelagen sammen i 2-3 min.
lad kagen afkøle i 10 min. og hæld limelagen over.

Topping:
Rør alle indgredienserne til toppingen sammen så den er blød, og fordel den over den kolde kage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6992 gange,
og udskrevet 74 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stine   -  2018-03-23 14:05:26
Kan man bruge noget andet i den end hasselnøddekerner? Fx mandler? Min kæreste kan ikke tåle hasselnødder.