Frisk forårskage

Frisk forårskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pes.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : loise-b

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
125 g.smør
1 tsk.vanillesukker
4 æg
200 g.sukker
2 lime revet skal heraf
2.5 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
100 g.hvid chokolade
50 g.grofthakkede hasselnødder.
 
 Limelage:
2 lime saft heraf
50 g.sukker
 
 Topping:
200 g.flødeost naturel
50 g.flormelis
1 lime saft og reven skal heraf
 
Opskrift:
smelt smørret og lad det køle af.

pisk æg sukker og vaniljesukker skummende. rør smørret og derefter limeskallen i. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen skiftevis med mælk.

hak chokolade og hasselnøddekærner groft, vend det i dejen og hæld den i et ildfast fad eller springform.

Bagetid: ca 40-45 min. ved 180 (varmluft 170)

mens kagen bager, koges ingredienserne til limelagen sammen i 2-3 min.
lad kagen afkøle i 10 min. og hæld limelagen over.

Topping:
Rør alle ingredienserne til toppingen sammen så den er blød, og fordel den over den kolde kage.





karakterer:
Opskriften er vist 8283 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-03-23 14:05:26
Kan man bruge noget andet i den end hasselnøddekerner? Fx mandler? Min kæreste kan ikke tåle hasselnødder.