Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Madbrød med persille

Madbrød med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet ikke afprøvet

Indsendt af : mkg

Indsendt :




Ingredienser:
50 g.smør
2 dl.mælk
1 dl.yoghurt naturel
25 g.gær (½ pakke)
1 tsk.sukker
½ tsk.fint salt
3 spsk.hakket, frisk persille
400 g.hvedemel (ca. 6½ dl)
 
 Pensling:
 yoghurt naturel
 


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt mælk og yoghurt. Blandingen skal være lillefingervarm. Hæld den i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen med fx en grydeske. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.

Form dejen til et rundt, fladt brød (ca. 28 cm i diameter) og læg det på en plade med bagepapir.

Rids brødet næsten igennem, så der dannes otte trekanter. Pensl brødet med yoghurt og bag det midt i ovnen.

Sæt brødet i en kold ovn - indstil på 225° og bag i ca. 20 min.

Tips:

Persille kan udelades. Brødet smager bedst nybagt og er ikke egnet til at gemme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3515 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jytte  -  2011-09-26 18:00:03
Rigtig godt madbrød. vi bruger det til forskellige madretter


t  -  2011-06-08 14:12:52
WOW et god madbrød kan anbefales