Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Laksecarpaccio

Laksecarpaccio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.rå laksefilet
10 salatblade
 salt
 peber
½ citron, saften heraf
1 spsk.hel koriander
 dild
1/2 dl.olivenolie
 
Opskrift:
Skær laksefileten i tynde skiver. Skyl og tør salatbladene.Skær dem i strimler og fordel dem på tallerknerne. Dæk salaten med lakseskiver og krydr med salt og friskkværnet peber. Dryp laksen med citronsaft. Knus korianderfrø over fisken.

Drys med hakket dild, dryp med olie og server med tynde skiver ristet brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17116 gange,
og udskrevet 261 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-12-01 13:16:29
oh nej det er helt forkert fordi laksen skal have tid og marineres først med citronen, salt og oliven olie, man spiser den ikke rå.... så vent i 2-3 timer før du spise.

  -  0000-00-00 00:00:00
Husk - rå laks skal fryses min. 32 timer for at slå overfladebakterier ihjel